Woningontruiming Leiden

Uw huis ontruimen vanwege emigratie, verhuizing of overlijden? Woningontruiming Leiden maakt uw huis snel en netjes leeg. Het leeghalen van een huis is vaak tijdrovend: Wat moet er worden weggegooid? Waar moet ik alles naartoe brengen? En hoe ga ik dat sjouwen aanpakken? Woningontruiming is een zware klus, die wij u graag uit handen nemen.

Woningontruiming Leiden

Uw woning ontruiming snel en goed geregeld

Woningontruiming Leiden zorgt voor het vakkundig en snel leeghalen van uw woning. Uw huis wordt schoon achtergelaten en voor uw spullen wordt goed gezorgd. U kunt bij ons kiezen voor een budget ontruiming of een compleet pakket waarbij u zelf nergens voor hoeft te zorgen.

Woningontruiming Leiden geeft uw spullen een tweede leven

Met uw spullen kunt het milieu én andere mensen blij maken! Veel spullen moeten weg bij het leeghalen van u woning. Daarom bieden wij een eerlijke prijs voor uw waardevolle inboedel. Dit scheelt u onnodige stortkosten, het levert u wat op, én uw spullen krijgen een mooi tweede leven.

Recycling in de milieustraat

Woningontruiming Leiden zoekt alle waardevolle en bruikbare spullen voor u uit. Maar er blijven vaak toch kapotte meubels en apparatuur, glas, plastic en metaal over. Wij gooien dit materiaal niet weg, maar brengen zoveel mogelijk naar de milieustraat. U hoeft uw afval dus niet zelf af te voeren, dat doen wij voor u.

Woningontruiming Leiden: alles piekfijn in orde!

“We zorgen dat we alles tiptop voor u regelen, want het moet gewoon goed zijn.”

Na de woning ontruiming, maken we alles piekfijn voor u in orde. Als u tevreden bent, is onze klus geklaard. We laten uw huis netjes en schoon achter, maar het kan zijn dat u, of makelaar of verhuurder nog wensen heeft. Zoals het verwijderen van de vloeren of de gordijnen. Om deze reden spreken wij goed met u af wat we allemaal gaan doen. Een basis ontruiming, of een complete ontruiming. We zorgen dat u tevreden bent.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.