Seniorenverhuizing

Gaat u verhuizen van een ééngezinswoning naar een appartement? Of gaat u verhuizen naar een verpleeghuis of zorgcentrum? Verhuizen is vaak een zware klus waarbij een hoop werk en geregel komt kijken. Daarom bieden wij u hiervoor een seniorenverhuizing service in alle regio’s van Nederland.


Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing zonder verhuisstress

Iedere seniorenverhuizing is anders. Wij komen daarom bij u langs om alle wensen te bespreken. Wilt u alles laten in- en uitpakken? Wilt u dat we uw oude woning schoonmaken of opruimen? En wat wilt u doen met de spullen die niet meegaan? Als alle werkzaamheden duidelijk zijn en u akkoord bent, komen we nog eens langs om alles door te spreken. U kunt al uw vragen kwijt, totdat u weet hoe uw verhuizing zal gaan verlopen. Geen stress dus!

De seniorenverhuizer: een vertrouwd idee

Als u wilt, helpen wij u met het in- en uitpakken van uw inboedel. Uw spullen worden voorzichtig ingepakt, zodat uw huisraad goed is beschermd. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf in te pakken. Op de afgesproken datum van de seniorenverhuizing staan wij vroeg klaar om uw inboedel te verhuizen. In de verhuiswagen hebben we materialen en beschermende verhuisdekens om uw huisraad zo goed en efficiënt mogelijk te vervoeren. Als dat nodig is, schakelen wij een verhuislift in.

Totaalpakket seniorenverhuizing

Als u kiest voor het totaalpakket senioren verhuizing, kunt u hierop rekenen:

  • Inpakken van het huisraad en dozen merken
  • Efficiënt en betrouwbaar verhuizen van groot naar klein
  • Uitpakken van de dozen
  • Schoonmaken van het huisraad
  • Ophangen lampen, schilderijen enzovoort
  • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
  • De achtergelaten woning ontruimen en klaar maken voor eindinspectie

Werkwijze voor kleiner wonen

Maar misschien vindt u verhuizen helemaal niet zo stressvol en wilt u het graag in eigen handen nemen. Daarom hebben wij een paar tips opgesteld die u opweg helpen:

1. Wilt uw zoon dat rapport uit groep 4 ooit nog zien?

Wat ooit van onschatbare waarde leek, kan na een aantal jaren zijn glans verliezen. Bijvoorbeeld alle schoolwerkjes en rapporten die u van uw kinderen bewaard heeft. Wilt u deze echt allemaal houden? Of denkt u dat uw kinderen dat graag willen? Het kan geen kwaad om het even aan ze te vragen. Wilt uw zoon dat rapport uit groep 4 ooit nog zien? Grote kans dat hij zegt: “Heb je dat al die jaren bewaard mam? Nee joh, doe maar weg hoor, geen probleem.”

2. Opslagruimte voorkomt opruimen

Opslagruimtes zoals cityboxen zijn in alle maten en soorten beschikbaar. En het lijkt een ideale oplossing wanneer u kleiner gaat wonen. Voordat u echter geld uitgeeft aan een nieuwe ruimte om spullen op te slaan, kunt u zich afvragen wat precies uw doel is. Wilt u opbergen of opruimen? De verhuizing kan een ideale gelegenheid zijn om duidelijke keuzes te maken welke spullen u wilt houden. Met een opslagruimte stelt u die keuze uit.

3. Vraag hulp aan een specialist

Bij een verhuizing komt er veel op u af. Weet u inmiddels wat er mee gaat naar het nieuwe appartement? Wat doet u met de spullen die achterblijven? Gaat u alles zelf in- en uitpakken? Woning Ontruiming Leiden is dagelijks met dit soort zaken bezig. Wij weten hoeveel er bij een verhuizing komt kijken en nemen rustig de tijd om naar uw verhaal te luisteren.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.