Zolder opruimen

Heeft u een rommelige of volle zolder? Dat is niet gek, want in de loop der jaren is de zolder uitgegroeid tot de plek waar alles wordt opgeborgen. Spullen die geen waarde meer hebben, maar die u misschien toch nog ooit wilt gebruiken komen hier terecht. Zonde van de ruimte natuurlijk, maar ook van uw tijd als u alles moet opruimen.

Zolder, schuur, garage of opslag opruimen

Zolder opruimen: tijd om ruimte te maken

Een atelier, een hobbyruimte, een logeerkamer, een werkkamer: het zijn allemaal ideeën voor de zolder. Maar als de zolder vol staat met onbruikbare spullen en meubels, is opruimen moeilijk. Waar moet het namelijk allemaal naartoe? Wij kunnen snel en vakkundig uw zolder opruimen, en helpen met verschillende klusjes.

Waarmee kunnen wij helpen?

  • Uitzoeken van uw spullen: welke spullen hebben emotionele waarde, en wat kan weg?
  • De spullen die u wilt houden verhuizen naar de juiste plek
  • De ruimte netjes en schoon maken
  • De muren en plafonds schilder klaar maken door het ontdoen van spijkers, schroeven, pluggen en het opvullen van de gaatjes
  • Kapotte spullen of materialen recyclen in de milieustraat
  • Waardevolle spullen die weggaan opkopen voor een eerlijke prijs.

De juiste werkwijze

Wilt u het toch graag zelf proberen? Dat is geen probleem. Wij hebben deze handige tips al voor u op een rijtje gezet:

1. Spullen waar u blij van wordt

Zie het opruimen als een positieve bezigheid. U gaat tenslotte meer ruimte maken voor de spullen waar u blij van wordt. Van welke spullen krijgt u een goed gevoel? Ga alles goed na, en beoordeel het. Zelfs als dat betekent dat u alle dozen moet openmaken. Kies een paar items die u zeker weten wilt houden.

2. Ongelezen boeken blijven ongelezen

Tijdens het opruimen komt u waarschijnlijk een heleboel ‘oude bekenden’ tegen. Een boek dat u ooit voor uw verjaardag heeft gekregen, iets van die auteur die een jaar geleden iedereen las, de klassieker die je eigenlijk wel hoort te hebben en ga zo maar door. U kunt uzelf dan afvragen: Ga ik deze boeken ooit nog lezen? En wat heb ik eraan als ik ze bewaar? Veel boeken kunt u een gelukkig nieuw leven geven door ze aan te bieden bij een kringloopwinkel of via een Facebook-pagina.

3. Tijd besparen door een expert

Stiekem gaat er toch wel erg veel tijd in het opruimen van uw kelder, garage, opslagplaats of zolder zitten. Wat doet u met de overgebleven spullen, en hoe krijgt u die ruimte weer schoon? Ons betrokken team komt bij u langs om te luisteren naar uw verhaal. Neemt vrijblijvend contact met ons op.

Ontruiming andere opslagplaats

Naast de zolder, zijn wij ook goed in het aanpakken van opslagruimtes, kelders en garages. Deze ruimtes pakken wij net zo vakkundig en snel aan: voor u het weet is uw rommelige kamer weer lekker opgeruimd!

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.